fbpx

Dorin Recean, întrevedere cu Ursula von der Leyen: „I-am mulțumit pentru asistența macro-financiară anunțată”

Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, s-a întâlnit cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la Bruxelles, unde au discutat despre progresele în cadrul procesului de aderare a Moldovei la Uniunea Europeană.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„M-am bucurat să o revăd la Bruxelles pe Ursula Von der Leyen, președinta Comisiei Europene. Aderarea Moldovei la Uniunea Europeană este prioritatea de bază a Guvernului, iar angajamentul nostru de a implementa recomandările Comisiei Europene este mai puternic având sprijinul partenerilor europeni. În discuție, i-am mulțumit pentru asistența macro-financiară anunțată astăzi, care ne va ajuta să asigurăm stabilitatea macroeconomică și să continuăm implementarea reformelor”, a menționat premierul Dorin Recean.

Amintim că, la Bruxelles, Dorin Recean a avut o întrevedere cu înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politică de securitate, vicepreședintele Comisiei Europene, Josep Borrell, și comisarul european pentru vecinătate și extindere, Olivér Várhelyi

 

Articole asemănătoare

Back to top button