fbpx

Doliu în lumea filmului. Un cunoscut actor şi scenarist de la Hollywood a murit la doar 51 de ani

Doliu la Hollywood! Un actor și scenarist cunoscut s-a stins din viață la doar 51 de ani. Bărbatul era manager și producător și a murit recent la domiciliul său din Santa Monica, California. Vestea cruntă a fost aflată acum de fani, deși acesta a încetat din viață pe data de 21 noiembrie. Artistul s-a luptat o bună perioadă cu o boală incurabilă care a reușit în cele din urmă să îl învingă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Doliu la Hollywood: un actor și scenarist a murit la 51 de ani

Nick Holly s-a stins din viață la doar 51 de ani. Acesta a fost unul dintre cei care a pus bazele telenovelelor australiene ”Sons and Daughters”. Managerul, scenaristul și producătorul s-a stins din viață la domiciliul său din Santa Monica, California, scrie Playtech.

Unii dintre fani au aflat abia acum vestea tristă, dar bărbatul s-a stins din viață pe data de 21 noiembrie. Cel din urmă s-a luptat o bună perioadă cu o boală incurabilă. Din păcate, cancerul l-a învins. Familia sa a publicat o declarație recent prin care a anunțat tragedia din familie.

„Vreau doar să spun cu voce tare cât de mult…”

Sora sa, actrița Lauren Holly, a postat și ea un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Ea a împărtășit cu fanii că aceasta nu a fost singura suferință din ultima perioadă. Din păcate, artista și-a pierdut în doar două săptămâni fratele și tatăl.

Nick Holly a lucrat inițial într-o cameră de corespondență după ce a absolvit Universitatea Rutgers, ulterior a devenit agent la Buchwald.

Bărbatul a continuat să formeze compania de managemant Epiphany Alliance, iar în anul 2006 s-a asociat cu clientul său (Fred Gross) pentru a crea un sitcom de o jumătate de oră numit ”Sons & Daughters”. Emisiunea a fost produsă împreună cu Broadway Video a lui Lorne Michaels și a fost difuzată timp de un sezon pe ABC.

Articole asemănătoare

Back to top button