fbpx

Doi bărbați din Fălești, condamnați la închisoare pentru violență în familie față de mamele acestora

Judecătoria Bălți, sediul Fălești, a pronunțat ieri, 14 august, două sentințe în cazuri de violență în familie, ambele remise în judecată de către Procuratura raionului Fălești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În primul caz, un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost găsit vinovat pentru violență în familie care a avut consecințe tragice, soldându-se cu decesul victimei. Sentința a stabilit o pedeapsă de 10 ani de închisoare, cu executarea în penitenciar de tip închis.

Potrivit acuzațiilor, la data de 4 iunie 2023, în timp ce se afla în stare de ebrietate alcoolică la domiciliul său din orașul Fălești, inculpatul a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele mamei sale în urma unui conflict, cauzându-i leziuni corporale grave ce au dus rapid la decesul victimei. Inculpatul și-a recunoscut integral vinovăția pentru fapta de care a fost acuzat.

În al doilea caz, un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru infracțiuni similare de violență în familie. Acesta a fost găsit vinovat de aplicarea de lovituri mamei sale, soldată cu vătămări grave ale integrității corporale a acesteia.

Sentințele sunt cu drept de apel la Curtea de Apel Bălți, în termen de 15 zile.

Articole asemănătoare

Back to top button