fbpx

Disneyland lansează o alertă sanitară internațională. De ce s-ar putea îmbolnăvi cei care au fost la jumătatea lunii în parc?

O alertă sanitară internațională a fost anunțată, de curând, de către responsabilii parcului de distracții Disneyland. Vizați sunt cei care au fost la jumătatea acestei luni în celebrul parc din California.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O fetiță din Noua Zeelandă, care a vizitat parcul recent, a fost diagnosticată cu rujeolă. Aceasta este acum acasă, însă reprezentanții îi avertizează pe cei care au fost prezenți în perioada menționată că s-ar putea îmbolnăvi.

Tot ei mai informează că, până acum, nici un vizitator dintre cei vizați nu a raportat caz de îmbolnăvire. Cu toate acestea, e de menționat că o situație similară a avut loc și în 2015, când circa 150 de oameni au intrat în contact cu microbul din parc, îmbolnăvindu-se.

Menționăm că SUA este victima celei mai mari epidemii de rujeolă din ultimii ani. În 2019, deja au fost raportate 1200 de cazuri de îmbolnăvire – 93% la cei nevaccinați, transmite digi24.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button