fbpx

Cum au ajuns corturile IGSU să fie folosite de democrați la protestele din centrul orașului? Maia Sandu cere o investigație amplă

O mare parte din corturile folosite de protestatrii democrații în timpul manifestațiilor de la inceputul lunii iunie aparțineau Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU). Deranjată că bunurile publice ar fi fost folosite de un partid, prim-ministra Maia Sandu a cerut o investigație a acestor fapte. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În timpul tentativei de puci, corturile instalate în jurul clădirii Guvernului sunt din proprietatea ISGU. Un anumit partid politic a folosit în interesul formațiunii aceste corturi. Vă rog să vedeți cum aceste corturi au ajuns în mâinele lui Constantin Țuțu și cum bunurile publice au fost folosite ilegal”, a spus prim-ministra, la ședința Guvernului de astăzi.

De menționat că după câteva zile de protest în fața clădirii Guvernului și în preajma instituțiilor statului, pe 14 iunie protestatarii au desfăcut corturile și au eliberat curtea Executivului.

Articole asemănătoare

Back to top button