fbpx

Cum a reacționat Angelina Jolie la întâlnirea lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston? „Actriței nu îi place drama”

După ce Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost surprinși în ipostaze drăguțe la SAG Awards, fotografiile cu cei doi au devenit virale pe internet, ba mai mult – fanii s-au gândit că ar putea exista o șansă de împăcare între ei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mulți, desigur, se întreabă și cum a reacționat Angelina Jolie, fosta soție a carismaticului actor, împreună cu care are șase copii. O sursă apropiată actriței a rupt tăcerea și a dezvăluit pentru Hollywood Life faptul că actrița „nu a fost impresionată de acest lucru”.

„Angelinei nu îi pasă de întâlnirea dintre Jennifer și Brad de la SAG. Ea știe că ei sunt prieteni și nu se lasă afectată de acest lucru. Nu îi place drama și se concentrează pe copiii ei și carieră. Restul sunt doar zvonuri”, a declarat sursa.

Brad și Angelina s-au căsătorit în 2014 și s-au despărțit în septembrie 2016, însă divorțul lor nu s-a finalizat nici până acum, iar pentru asta ar fi de vină faptul că ei au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la o înțelegere privind modul în care își împart averile. Pe de altă parte, Brad a fost căsătorit cu Jennifer timp de cinci ani, în perioada 2000 – 2005. Acum, ei susțin că au rămas buni prieteni.

Articole asemănătoare

Back to top button