fbpx

Cine poate împleti coronițe din frunze? 10 locuri din Chișinău, potrivite pentru o ședință foto în toamna care vine

Coroanele copacilor au început deja să prindă aur, diminețile au devenit mai reci, iar zilele – mai scurte. Toamna se apropie vertiginos și e tocmai timpul potrivit să planificați o sesiune foto plină de farmec și culoare. ZUGO vă ajută și vă recomandă câteva locuri unde să faceți fotografii „ruginii”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Valea Trandafirilor – găsiți poteci pline de frunze pe care trece puțină lume și simțiți anotimpul în toată splendoarea ei. Admirați valsul frunzelor și faceți fotografii în atmosfera unei povești tomnatice.

Foto: panorameprofesionale.md

2. Curtea Muzeului Național de Istorie – gardul vechi, pereții maiestuoși și turnurile muzeului creează impresia unei lumi paralele, iar dacă aveți noroc și de un fotograf talentat, veți obține imagini splendide din inima orașului.

3. Parcul Dendrariu – podișoarele parcă create pentru îndrăgostiți, arcurile formate din frunze și păsările care explorează înaltul cerului creează o atmosferă romantică, tocmai potrivită pentru o ședință foto în cuplu.

Foto: old.zugo.md

4. Valea Morilor – opriți-vă lângă arborii seculari, pozați pe fundalul unui apus uimitor și, dacă aveți curaj, intrați în miezul pădurii pentru a prinde în fotografii sălbăticia toamnei.

5. Curtea Muzeului Național de Arheologie și Istorie Naturală – lăsați fantezia să se joace cu toamna, împletiți coronițe din frunze, adunați buchete imense aurii și nu încetați să zâmbiți, pentru că acesta este secretul unor fotografii reușite.

6. Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” – sufletul orașului, doldora de aglomerație, este tocmai locul potrivit pentru a face poze pe alei îngălbenite. Important este să găsiți un locușor al vostru, unde să simțiți pulsul naturii.

Foto: moldovenii.md

7. Strada Nicolae Iorga – scuarul unde mirii își încuie iubirea cu lăcată poate deveni o locație interesantă pentru sesiunile foto din această toamnă, mai ales atunci când totul în jur prinde „rugină”.

8. Curtea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice – cei care iubesc arhitectura vor fi încântați să pozeze pe fundalul unor ferestre mari, pline de mister și farmec.

9. Muzeul Orașului (Turnul de Apă) – de la înălțimea clădirii se deschide o panoramă extraordinară asupra orașului și parcului tomnatic. Cui nu i-ar plăcea să aibă poze cu un astfel de peisaj în spate?

10. Strada pietonală Eugen Doga – aici puteți „prinde” în obiectiv magia serilor de toamnă. Așteptați să se aprindă felinarele, puneți-vă un șal în spate, luați omul drag de mână și pozați cât vă poftește inima.

Articole asemănătoare

Back to top button