fbpx

Chișinăul a rămas fără primar și viceprimar. Ruslan Codreanu și Nistor Grozavu, demiși de consilierii municipali

Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a votat pentru demiterea din funcție a primarului general interimar, Ruslan Codreanu, și a viceprimarului Nistor Grozavu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Decizia a fost luată cu votul a 36 de consilieri din partea PSRM, PL și alți consilieri. Secretarul general al CMC, Adrian Talmaci, va prelua atribuțiile de primar interimar al capitalei.

Amintim că, într-o postare făcută pe contul său de Facebook, Codreanu menționează că nu se ține de scaune și că, de fapt, fotoliul primarului e liber încă din iunie 2018, atunci când a acceptat interimatul funcției pentru că „orașul trebuia administrat, iar problemele oamenilor – rezolvate dincolo de politic și interese personale”.

„Eu altceva decât să lucrez nu știu. Așa am fost educat, așa am fost crescut. De când mi-am început cariera la Ministerul Economiei în 2004, pentru mine a fost o onoare să îmi fac lucru bine și să îl duc până la capăt. Nu am știut și nu vreau să învăț demagogii politice, speculații și lozinci”, a mai scris primarul.

Totuși, cu explicații mai ample la acest subiect, Ruslan Codreanu a promis să vină la ora 15, când va susține un briefing de presă la Primărie.

Articole asemănătoare

Back to top button