fbpx

Bobocii ASEM ai anului 2019, în acțiune! Când și unde vom afla numele norocoșilor ce vor primi titlurile de Miss și Mister?

Ca și în anii precedenți, Comitetul Sindical al ASEM organizează cel mai așteptat eveniment – „Balul Bobocilor”. Studenții de la ASEM vor fi puși la mai multe încercări și vor trebui să demonstreze juriului că anume ei trebuie sa fie desemnați „Miss și Mister”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul va avea loc pe 23 octombrie și va începe la ora 18:00. Sunt bineveniți toți cei care doresc să susțină și să aprecieze talentul, curajul și munca depusă de bobocii anului 2019.

Participanții vor avea trei probe. Prima dintre ele este prezentarea, în cadrul căreia aceștia vor trebui să se prezinte publicului și juriului într-un mod cât mai creativ și interesant. A doua va fi proba artistică, la care perechile își vor demonstra talentul la dans. Iar ultima va fi tema pentru acasă – „O zi din viața unui student”.

Pe parcursul acestor probe, bobocii își vor etala simțul umorului, fantezia și capacitatea de a lucra în echipă. Invitații prezenți la acest eveniment vor fi TheFamilyB, Jasmine BellyDance și DJ Martin. Seara se va încheia cu o tombolă, la care fiecare va avea ocazia să câștige cadouri din partea partenerilor.

Rezervarea biletelor și meselor se poate realiza aici. Biletele mai pot fi procurate și din biroul 104, blocul A, ASEM.

Articole asemănătoare

Back to top button