fbpx

Bărbatul care a accidentat doi biciclişti minori lângă Stăuceni rămâne în arest. Procuror: „Avea permisul suspendat din 2020”

Șoferul în vârstă de 48 de ani, care a accidentat doi biciclişti minori lângă localitatea Stăuceni, iar ca urmare, unul dintre ei a decedat, rămâne în arest. Decizia a fost luată luni, 6 martie, de magistraţii Curţii de Apel, care au menţinut decizia primei instanţe. Procurorii declară că bănuitul îşi recunoaşte vina, însă nu conlucrează cu ancheta. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inculpatul nu a fost prezent la ședința de judecată, acesta a participat prin intermediul teleconferinţei. Oamenii legii susţin că au prezentat suficiente probe, care i-ar demonstra vinovăţia şi că acesta trebuie să se afle în arest preventiv.

Procurorul de caz, Gheorghe Bivol, a declarat că, în luna martie 2020, șoferul a fost prins la volan în stare de ebrietate și a fost  privat de dreptul de a conduce pe un termen de trei ani. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă de la trei până la şapte ani de închisoare.

Amintim că tragedia a avut loc marți, 21 februarie, la ora 16.45. Un şofer a efectuat o manevră de depăşire, în timpul căreia a lovit doi bicicliști minori care se deplasau regulamentar și fiind echipaţi corespunzător.

Copilul care a decedat era campionul Moldovei la ciclism pentru anul 2022 (categoria de vârstă 2010-2011)

Oamenii legii investighează cazul.

Articole asemănătoare

Back to top button