fbpx

Avionul care s-a prăbușit în Iran a efectuat zboruri și pe ruta Kiev-Chișinău. Când a aterizat ultima dată aeronava în capitala țării noastre?

Avionul care s-a prăbușit a efectuat zboruri și pe ruta Kiev-Chișinău. Despre asta relatează ProTV, cu referire la FlightRadar și responsabili de la AIC.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor, ultima dată aeronava a aterizat la Chișinău pe 26 decembrie, la ora 20:00. A două zi avionul s-a întors în Ucraina. În afară de Republica Moldova și Iran, avionul a mai zburat în Franța, Italia și Armenia.

Amintim că în această dimineață, avionul ucrainean a decolat de la Teheran și s-a prăbușit la scurt timp după ce și-a luat zborul. Preliminar, cauza tragediei ar fi o defecțiune tehnică la motor.

Citește și: Își așteptau apropiații la aeroport, dar au aflat de la jurnaliști că avionul s-a prăbușit. Drama prin care au trecut rudele celor care au decedat în Iran

Autoritățile moldovene au transmis mesaje de condoleanțe statului ucrainean și familiilor persoanelor decedate în catastrofa aviatică din Iran

Țările de origine ale celor 176 de persoane care se aflau la bordul avionului prăbușit la Teheran

 

Articole asemănătoare

Back to top button