fbpx

Își așteptau apropiații la aeroport, dar au aflat de la jurnaliști că avionul s-a prăbușit. Drama prin care au trecut rudele celor care au decedat în Iran

Două persoane care își așteptau la aeroportul din Kiev rudele au aflat de la jurnaliști că acestea nu vor mai veni. Despre asta relatează portalul 112.ua.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit sursei citate, soțul uneia dintre însoțitoarele de bord aștepta aterizarea avionului. Acesta a auzit de la o reporteră care a intrat în direct despre faptul că aeronava s-a prăbușit, iar toți pasagerii au decedat. În acel moment pe tabloul online era indicat că mijlocul de transport se află încă în drum. Acesta a fost preluat în stare psihologică gravă, iar specialiștii îl consiliază. La fel, se menționează că și mama altei însoțitoare se afla în acel moment la Borispol.

Ulterior, membrii familiilor altor ucraineni decedați au venit la aeroport. Oamenii sunt cazați la hotel și sunt consultați de psihologi. Precizăm că, astăzi, un avion ucrainean s-a prăbușit în apropiere de Teheran. Toți membrii echipajului, dar și doi pasageri erau originari din țara vecină.

Citește și: foto | Imagini cutremurătoare de la locul prăbușirii avionului ucrainean în Iran. Salvatorii caută rămășițe umane pe un teritoriu de aproximativ două hectare

Vladimir Zelenski a dispus crearea unei celule de criză în legătură cu avionul prăbușit în Iran. „Țin sub control personal toate măsurile”

Articole asemănătoare

Back to top button