fbpx

audio | Presa: Un ex-șef adjunct SIS ar fi fost prins beat la volan: „E ziua cantorei, am hotărât să ne degajăm un pic”

Un fost vicedirector al Serviciului de Informații și Securitate ar fi fost prins beat la volan de către polițiștii de patrulare, după ce a accidentat mai multe mașini pe o stradă din Capitală. Cazul a fost înregistrat la 9 septembrie, când angajații din organele securității statului au marcat cea de-a 32-a aniversare de la crearea SIS. Potrivit surselor TV8, ar fi vorba despre Alexandru Balan, care a deținut funcția de adjunct al Serviciului în perioada anilor 2016-2019. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

TV8 a intrat în posesia unei înregistrări în care o persoană cu o voce care pare a fi a lui Alexandru Balan, discută cu agenții de patrulare. În înregistrarea audio, șoferul recunoaște că a greșit și încearcă să corupă polițiștii.

„Azi e ziua cantorei, am hotărât să ne degajăm un pic, nu vrem să aiurim, să facem probleme. Băieți, am greșit, eu recunosc, nu că aș vrea ceva să demonstrez sau să fac. S-a întâmplat și recunosc și pentru asta zic un 50 de grame și o masă din partea mea. Băieți, acuș dacă merge prin poliție, prin probleme, prin situații, n-o să ajungem la nimic. Da, o să dureze, am să ies, dar nu se hotărăsc așa întrebările”, se aude în înregistrare.

Poliția confirmă că la 9 septembrie a avut loc un accident rutier, dar nu divulgă numele șoferului care a provocat accidentul.

„Confirmăm că la această dată și pe această stradă a avut loc un accident rutier. Poliția este în proces de examinare a tuturor circumstanțelor. Ce ține de identitatea persoanei, legea cu privire la protecția datelor cu caracter personal nu permite divulgarea unor astfel de date”, a declarat pentru TV8, șefa Direcției comunicare a IGP, Diana Fetco.

Întrebată dacă șoferul a fost în stare de ebrietate, Fetco a precizat că urmează să se expună expertiza.

Alexandru Balan nu a oferit încă un comentariu în legătură cu accidentul în care ar fi fost implicat.

Audio AICI.

Articole asemănătoare

Back to top button