fbpx

audio | A plecat la ceruri, însă nu fără a-și lăsa amprenta muzicală. O melodie a artistei Whitney Houston, lansată abia acum

Chiar dacă au trecut deja șapte ani de la moartea artistei Whitney Houston, se pare că fenomenul pe care l-a creat cu muzica sa rămâne încă viu și, probabil, va continua să existe în inimile milioanelor de oameni, mai ales după lansarea recentă a unei piese cântată de aceasta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O melodie înregistrată de marea cântăreață a fost lansată abia acum. Este vorba de o versiune a hitului „Higher Love”, a lui Steve Winwood. Houston a înregistrat-o în 1991, asta după ce a interpretat-o live la un concertdin Tokyo.

Despre apariția cântecului în spațiul public a anunțat Clive Davis, directorul muzical care i-a îndrumat cariera, ajutând-o să fie una dintre cele mai mari vedete pop din anii ’80 şi ’90. Un mesaj în acest sens a fost publicat pe pagina lui de Twitter, menționând că piesa trebuia, inițial, să fie pe cel de-al treilea album – „I’m Your Baby Tonight”.

Mai mult, linia melodică a piesei a fost remixată de către celebrul DJ Kygo. Norvegianul a comentat cântecul pe Instagram, calificându-l drept unul „special”. De menționat că originalul „Higher Love”, lansat în 1986, a fost pe locul 13 în topurile britanice şi pe primul loc în SUA, transmite agerpres.ro.

Deși tot ceea ce a însemnat personalitatea Whitney Houston a fost mult apreciat de către milioane de fani, iar artista ajunsese deja la un apogeu datorită unor hituri ca „How Will I Know”, „I Will Always Love You” şi „I Have Nothing”, cauza morții a afectat istoria acesteia.

Marea cântăreață s-a stins din viață pe 11 februarie 2012, pe când avea doar 48 de ani. Aceasta a fost găsită în cada unei camere de hotel din Beverly Hills, iar, potrivit medicilor, cocaina era unul dintre factorii care au contribuit la decesul său.

Articole asemănătoare

Back to top button