fbpx

Au fost necesari 100 de ani ca să ajungă la adresa de destinație! Povestea incredibilă a unei cărți poștale din 1920

O carte poștală expediată acum 100 de ani a ajuns la adresa de destinație abia acum. Răvașul a fost trimis în SUA în anul 1920.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a fost expediat din Jamestown, statul Virginia, în Belding, Michigan, relatează CNN. El a ajuns la o femeie care locuiește acum la adresa indicată pe cartea poștală, însă îi este adresat unei persoane cu numele Roy McQueen și este semnată de Flossie Burgess.

„Dragi veri,
Sper că această scrisoare vă găsește sănătoși. Noi suntem bine, dar pe mama o dor mult genunchii. Aici este extrem de frig. Am terminat lecția de istorie și mă pregătesc de culcare. Tatăl se rade, iar mama îmi dictează adresa ta. Sper că bunicii sunt bine. Nu uitați să ne scrieți”, se arată în răvaș.

Se pare că scrisoarea a fost expediată de Halloween, deoarece pe aceasta sunt reprezentate o vrăjitoare cu mătură, un bostan, un liliac, o gâscă, o pisică neagră și o bufniță.

Reprezentații serviciului poștal au comentat incidentul, menționând că de cele mai multe ori în sistem sunt reintroduse obiecte procurate în magazinele de antichități, pentru a fi expediate.

Femeia care a primit cartea poștală a publicat imaginea ei pe Facebook. Aceasta speră să găsească adevărații destinatari sau rudele lor, pentru a le întoarce scrisoarea.

Foto: CNN

Articole asemănătoare

Back to top button