fbpx

Aproape toți beneficiarii și angajații Centrului de Plasament din Brînzeni au fost testați

Aproape toți beneficiarii și angajații Centrului de Plasament Temporar pentru Persoane cu Dizabilități au fost testați. Asta după ce în cadrul instituției au fost confirmate peste 70 de cazuri de COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut de Viorica Dumbrăveanu cu puțin timp în urmă. Oficiala nu a precizat numărul de diagnoze confirmate în urma testării, dar a spus că, în total, în raionul Edineț s-au înregistrat astăzi 13 cazuri noi de coronavirus.

Amintim că autoritățile au anunțat pe 21 aprilie că în satul Brînzeni, raionul Edineț, s-a depistat un nou focar de COVID-19. Dintre cei 89 de bolnavi din localitate, 73 erau beneficiari ai Centrului de Plasament Temporar.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Stați acasă și aveți grijă de sănătatea voastră!

CITEȘTE ȘI:

Numărul testărilor pentru identificarea coronavirusului va crește în următoarea perioadă. Unde vor fi efectuate acestea?

Doar în Chișinău sunt peste 800 de cazuri. Câți bolnavi de coronavirus au fost înregistrați în celelalte regiuni ale țării?

Doar în Chișinău sunt peste 800 de cazuri. Câți bolnavi de coronavirus au fost înregistrați în celelalte regiuni ale țării?

Articole asemănătoare

Back to top button