fbpx

Numărul testărilor pentru identificarea coronavirusului va crește în următoarea perioadă. Unde vor fi efectuate acestea?

Numărul persoanelor testate pentru identificarea coronavirusului va crește. Despre asta au anunțat autoritățile după ședința Centrului unic de comandă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a precizat că se va interveni în primul rând acolo unde există focare. Urmează să fie testați specialiștii din cadrul instituțiilor medicale, pentru a preveni răspândirea maladiei în cadrul spitalelor.

În primul rând vor fi testate grupurile de risc, se vor preleva probe de la persoanele vârstnice, bolnave și de la cele din centrele de plasament, dar și se va realiza testarea masivă în anumite localități dacă acolo se va confirma un număr mare de cazuri.

Precizăm că, anterior, șeful statului anunța că medicii, polițiștii și ofițerii de la frontieră ar putea fi testați periodic în mod obligatoriu, iar primarul de Chișinău – că doctorilor din capitală li se vor face gratuit aceste analize.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Stați acasă și aveți grijă de sănătatea voastră!

CITEȘTE ȘI:

Spitalul din Ștefan-Vodă va primi din nou bolnavii de coronavirus. Anunțul ministrei Sănătății

Aproape toți beneficiarii și angajații Centrului de Plasament din Brînzeni au fost testați

Doar în Chișinău sunt peste 800 de cazuri. Câți bolnavi de coronavirus au fost înregistrați în celelalte regiuni ale țării?

Articole asemănătoare

Back to top button