fbpx

Partidul Nostru și-a prezentat candidatul pentru șefia Primăriei Bălți

Alexandr Petcov este candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Acesta a fost prezentat oficial astăzi bălțenilor, alături de liderul formațiunii Renato Usatîi. Ex-primarul de Bălți va fi primul candidat în lista consilierilor municipali, transmite TVN.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Alexandr Petcov este un istoric, politolog și politician moldovean, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XIX-a (2010-2014) din partea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

Alexandr Petcov, candidat la funcția de primar: „Echipa noastră, cu care o să înaintăm în alegeri o să facă astfel ca orașul Bălți, municipiul Bălți să fie stimat în întreaga Republica Moldova. Noi considerăm că Bălțiul merită să fie stimat atât de guvernare, cât și de întreaga țară. Bălțiul va fi în avangarda modernizării Republicii Moldova, vă asigur, bălțenii merită asta. Proiectele de decizie din Consiliul Municipal Bălți vor trece printr-o expertiză civilă.”

Renato Usatîi, liderul „PN”: „A criticat toate conducerile, care au fost învinuite în corupție, în țara noastră. Omul nu este din Bălți, care nu are nicio legătură cu niciun clan, brigadă, legături, cumetri, terenuri sau afaceri. Este omul pe acre îl cunosc aproape 20 de ani, care toată viața a trăit cinstit în 3-4 maiouri. Eu cred că el nu doar că va continua tot ce am început eu, dar sunt convins că va realiza foarte multe proiecte noi.”

Alegerile locale generale vor avea loc în 5 noiembrie. Pentru fotoliul de primar al municipiului vor mai candida Vladimir Rusu din partea PAS, Sergiu Burlacu, de la Partidul Liberal Democrat, Alexandru Gustoi cu Partidul Comuniștilor, Ion Straciuc și Partidul Acasă Construim Europa, Maxim Moroșan din partea PSRM, Aureliu Filipp cu Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, și actualul edil Nicolae Grigorișin de la Partidul Schimbării.

Articole asemănătoare

Back to top button