fbpx

video | Șor, după ce instanța l-a obligat să plătească despăgubiri președintei: Înțeleg bucuria Maiei Sandu. Aceasta este singura ei realizare de până acum

Ilan Șor a reacționat la hotărârea instanței de judecată, într-un dosar intentat împotriva sa, după ce fosta lideră PAS, Maia Sandu, a depus o plângere în acest sens. Ilan Șor afirmă că actuala șefă a statului a obținut câștig de cauză în prima instanță prin presiune și că nu trebuie să se grăbească să jubileze, deoarece decizia va fi atacată în instanțele ierarhic superioare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ilan Șor sugerează că hotărârea instanței ar fi fost influențată de actuala funcție a Maiei Sandu. Totodată, acesta o acuză pe politiciană că ar fi luat „sume prea mari ca să încapă în plicuri” și promite să publice dovezi „când va veni momentul”.

„Ea speră să primească de la mine despăgubiri de 50.000 de lei, dar și să dezmint că ar fi primit bani în plic. Probabil că nu lua banii în plic, pentru că unele sume erau prea mari ca să încapă în plicuri. Dovezi sunt și ele vor apărea atunci când va veni momentul.

Este totuși straniu că Maia a câștigat la câțiva ani distanță după acele declarații și doar după ce a devenit președintă și a făcut presiuni pe procuratură și justiție. Se pare că așa vede ea independența justiției și nu e cu nimic mai bună decât predecesorii și mentorii săi, în frunte cu Filat, care i-au transmis nu doar echipa, dar și manierele de a conduce statul”, a declarat liderul Partidului ȘOR.

Deputatul a îndemnat-o pe Maia Sandu, ca în loc să se bucure prea devreme, să se concentreze pe problemele cu care se confruntă țara. „Ar fi bine să nu se grăbească să împartă pielea ursului din pădure. Nimeni, dar absolut nimeni nu mă va forța să mint, nici chiar un politician mediocru care folosește justiția pentru a se răfui politic. Repet, să nu jubileze înainte de vreme și să se concentreze pe problemele care macină țară, dar nu pe cele care îi ating orgoliul de mironosiță”, a punctat Șor.

Precizăm că, Maia Sandu a anunțat joi că a câștigat în prima instanță în procesul intentat acum doi ani împotriva lui Ilan Șor, care declara atunci că Sandu ar fi primit bani în plic de la fostul prim-ministru Vlad Filat. Ca urmare, actuala președintă l-a acționat în judecată pe fostul primar de Orhei pentru minciună și defăimare.

Articole asemănătoare

Back to top button