fbpx

video | Ședință cu scântei în CMC: Un consilier, aproape de a fi lovit cu o sticlă de vin în cap

Ședință cu scântei în Consiliul Municipal Chișinău, după ce consilierul din partea fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Dinari Cojocari, a venit la ședință cu o sticlă cu votcă și una cu vin pentru consilierii din Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS). Acesta a declarat că „soarta moldovenilor cu actualul Guvern este să înceapă a consuma alcool”. În urma acestui discurs, Dinari Cojocari i-a dat sticlele consilierului PAS, Ion Bîndiu, iar acesta era aproape de a-l lovi în cap cu una dintre sticle.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul a început de la faptul că Dinari Cojocari și-a manifestat indignarea despre inițiativa ministrei Ala Nemerenco, despre trecerea spitalelor raionale în subordinea Ministerului Sănătății.

„Scopul lor e să schimbe căldura în frig, lumina în întuneric, iar sănătatea în moartea cetățenilor”, a declarat Cojocari.

Ulterior, un alt consilier i-a sugerat lui Dinari Cojocari să dea sticlele celor „care sunt împotriva gazului rusesc: Să se încălzească cu votcă și cu vin”, a menționat consilierul.

Video: Rlive

Articole asemănătoare

Back to top button