fbpx

video | Ion Ceban, despre mirosul insuportabil din capitală: Trebuie revăzut proiectul privind reabilitarea Stației de epurare

Una dintre cele mai actuale probleme ale Chișinăului este mirosul insuportabil. În acest sens, candidatul la funcția de primar al capitalei – Ion Ceban – a spus cum poate fi soluționată această situație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unei emisiuni televizate, parlamentarul a punctat câteva aspecte de care depinde rezolvarea problemei, cum ar fi: șefii instituțiilor responsabile de acest domeniu, prevederile legale și proiectul de reabilitare a Stației de epurare.

„În primul rând trebuie să fie demiși conducătorii instituțiilor responsabile de acest domeniu. Ei primesc salarii fabuloase și nu au nicio scuză pentru ceea ce se întâmplă. Ei trebuiau să prevină apariția problemei, iar dacă a și apărut, atunci să o soluționeze.

În al doilea rând, în perioada 2011-2012 au fost modificate prevederile legale, care trebuie să fie revăzute, deoarece într-adevăr au loc deversări în bazinele acvatice. În al treilea rând este necesar să fie revăzut proiectul privind reabilitarea Stației de epurare, care costă 24 de milioane de euro. De asemenea, trebuie să fie trași la răspundere cei care aruncă deșeuri în bazinele acvatice ale capitalei”, a declarat Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button