fbpx

video | Dodon, despre evenimentele organizate de hramul Chișinăului: „Dacă nu se făcea, era să fie la fel de multă lume pe străzi”

Igor Dodon susține că evenimentele dedicate hramului Chișinăului au fost desfășurate cu respectarea tuturor măsurilor de precauție referitoare la prevenirea virusului COVID-19. Politicianul afirmă că dacă nu se acestea nu se organizau, oricum avea să fie la fel de multă lume pe străzi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oficialul a precizat, în cadrul emisiunii sale online, că s-au asigurat cel mult 50 de scaune, măști și dezinfectante pentru cei care au venit la concerte, menționând că le-a vizitat pe toate. De asemenea, candidatul la un nou mandat a lăudat acțiunile edilului capitalei.

Întrebat de ZUGO de ce evenimentele nu au fost organizate modest, așa cum a avut loc de sărbătorile naționale, șeful statului în exercițiu s-a arătat încrezut că „totul va fi bine”.

„Dacă nu făcea nimic primarul general, aveau să îl critice că nu a făcut. Dacă a făcut, este criticat că a făcut. Cred că totul va fi bine, inclusiv în municipiul Chișinău”, a punctat Dodon.

Amintim că, și primarul general, Ion Ceban, declara ieri, 15 octombrie, că toate normele epidemiologice s-au respectat. La fel, și Poliția ne-a comunicat că nu au fost depistate încălcări. ZUGO, însă, a identificat mai multe riscuri la care s-au supus cetățenii care au participat la evenimentele dedicate Zilei Orașului.

CITEȘTE ȘI:

foto | Șeful statului, surprins încălcând din nou distanța fizică pe timp de pandemie. A luat un copil în brațe pe scările Catedralei

Articole asemănătoare

Back to top button