fbpx

foto | Șeful statului, surprins încălcând din nou distanța fizică pe timp de pandemie. A luat un copil în brațe pe scările Catedralei

Igor Dodon a fost surprins încălcând încă o dată distanțarea fizică în perioada pandemiei COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prezent miercuri în scuarul Catedralei Mitropolitane, la serbarea Hramului orașului Chișinău, șeful statului a luat în brațe un copil străin.

Foto: tv8

Contactată de ZUGO pentru a comenta gestul lui Igor Dodon, purtătoarea sa de cuvânt din perioada campaniei electorale, Ludmila Muntean, ne-a spus că acesta „a purtat mască de protecție” și „a respectat toate recomandările”.

„Igor Dodon, fiind tată al 3 băieți, nu a putut să nu acorde atenției copilașului îmbrăcat în costum național”, a precizat ea.

Se întâmplă după ce Igor Dodon a fost criticat anterior pentru aceleași gesturi.

În câteva dintre vizitele sale din teritoriu, șeful statului a făcut fotografii cu membrii mai multor familii, fără a respecta distanțarea fizică și uneori chiar fără a purta mască. În unele ipostaze, acesta s-a fotografiat ținând copii de mână sau luându-i chiar în brațe.

Iată cum s-a afișat Igor Dodon la 13 mai într-o vizită din satul Iordanovca, raionul Basarabeasca:

Foto: Igor Dodon/FB

Câteva zile mai târziu, la 16 mai, Dodon a fost în satul de baștină, Sadova, acolo unde nu a respectat distanța fizică în raport cu fosta sa colegă de clasă.

La 15 iulie, Igor Dodon nu a respectat distanțarea fizică față de un cuplu de miri.

La 24 august, șeful statului a participat la o întrunire cu mai mulți artiști. Și aici Igor Dodon nu a ținut cont de distanțarea fizică.

Iar la început de septembrie, aflat într-o vizită în nordul republicii, a încălcat distanța fizică față de elevii unei instituții de învătățânt din Sofia, Drochia.

Articole asemănătoare

Back to top button