fbpx

video | De Ziua Orașului, Ilan Șor promite că echipa sa va mai repara o subterană din capitală. „Vom depune toate eforturile”

Ilan Șor promite ca echipa sa va renova încă o trecere subterană din capitală. Deputatul a făcut anunțul în mesajul de felicitare dedicat Zilei Orașului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul a menționat că Orheiul a devenit orașul său de suflet, dar Chișinăul va ocupa mereu un loc aparte în inima sa. Acesta spune că își dorește să vadă din nou capitala curată și amenajată, fiind gata să contribuie la acest lucru prin reparația încă a unui pasaj subteran.

„Aceste oraș este mica mea lume. Aici am crescut, am mers la grădiniță și la școală, aici am absolvit universitatea și am început să fac afaceri. Mă leagă multe amintiri de acest oraș – plimbările cu tatăl meu în copilărie, primul serviciu, prima dragoste. Ceea ce nu se uită niciodată.

Sunt nespus de bucuros că în sfârșit am obținut aprobarea de la Primărie pentru reparația încă a unei treceri subterane. Este subterană de la Botanica, din preajma McDonalds. Promit că vom depune toate eforturile și sufletul, la fel cum am făcut-o la trecerea subterană din orășelul Aeroportului”, a declarat Ilan Șor .

Trecerea subterană din orășelul Aeroport a fost reconstruită de echipa lui Ilan Șor în primăvara anului 2019. Chișinăuienii o consideră una dintre cele mai moderne din oraș. Totodată, echipa Partidului ȘOR afirmă că a depus multiple demersuri ca să obțină autorizații de renovarea a altor pasaje de la Botanica, dar ar fi primit de fiecare dată refuz, liderul formațiunii declarând că acest comportament reprezintă „gelozie politică”.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button