fbpx

video | „Dacă aveți nevoie de ajutor, sunt disponibil”. Mesajul lui Igor Dodon pentru Maia Sandu

Igor Dodon îi sugerează Maiei Sandu să îi ceară ajutorul dacă va avea nevoie. Declarația a fost făcută de șeful statului în exercițiu în cadrul vlogului său săptămânal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul neformal al socialiștilor s-a lăudat că a renovat clădirea Președinției în perioada mandatului. Totodată, el a îndemnat-o pe Sandu  să nu uite de promisiunile făcute în campania electorală.

„Nu voi crea nici un fel de blocaje în activitatea noului președinte ales. Doaman Maia Sandu, dacă aveți nevoie de ajutor, de ceva, sunt disponibil. Nici un fel de blocaje nu vor fi. Intrați în funcție. Asigurați-vă mandatul. Nu uitați de angajamentele față de oameni. Dar voi fi foarte critic atunci când se va merge împotriva unor valori și atunci când se va încălca Constituția. În rest, succese și Doamne ajută”, a declarat Dodon.

Precizăm că, anterior, Igor Dodon anunța că va contesta rezultatul turului doi al alegerilor prezidențiale. Mai mult, în spațiul public se vehicula că președintele în exercițiu ar intenționa să demisioneze înainte de expirarea mandatului, astfel încât Zinaida Greceanîi să preia interimatul și să îl numească premier.

Informațiile au fost infirmate de Dodon. Acesta preciza că după învestirea Maiei Sandu planifică să revină la șefia PSRM și să își continue vizitele în teritoriu.

 

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button