fbpx

video | Va contesta rezultatele. Prima reacție a lui Dodon după înfrângere: O felicită „preliminar” pe Sandu și acuză încălcări „fără precedent”

Igor Dodon o felicită „preliminar” pe Maia Sandu pentru victoria la prezidenția. Acesta, însă, susține că au existat pretinse încălcări „fără precedent” și anunță că va contesta rezultatele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, este vorba despre blocarea traseelor pentru cetățenii din Transnistria, transportarea alegătorilor în UE, dar și implicarea prin declarații a oficialilor occidentali, care ar fi influențat rezultatul scrutinului.

„Pe parcursul nopții am primit sute și mii de mesaje de la concetățeni, alegătorii mei, care întreabă cu lacrimi de că permite celor care au fraudat alegerile și să nu contestă. O felicit preventiv pe Maia Sandu cu acest rezultat, dar sunt obligat să apăr votul celor care au votat pentru mine prin cale legală: CEC, judecată, Curtea Constituțională”, a punctat Dodon.

Precizăm că, după procesarea a 100% dintre voturi, preliminar, Maia Sandu a obținut victorie la prezidențiale. Aceasta l-a învins pe Dodon cu 75,75% dintre voturi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button