fbpx

video | Igor Dodon afirmă că nu vrea să devină premier. Planurile pe care le are după învestirea Maiei Sandu

Igor Dodon afirmă că nu vrea să devină premier. Politicianul susține că un asemenea pas ar fi „cea mai mare greșeală” pe care ar putea să o comită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După învestirea Maiei Sandu, liderul neformal al socialiștilor planifică să revină la șefia PSRM. Totodată, el a declarat în cadrul emisiunii „Președintele Igor Dodon Răspunde” că va continua să meargă în teritoriu și își propune „să ajute oamenii”.

„Unii analiști, showmeni politici, au început să lanseze speculații. Mare aberație. Ar fi cea mai mare greșeală din partea mea. (…) Până la depunerea jurământului următorului președinte nu îmi voi da demisia și nu am de gând să merg la funcții sau la combinații, prim-ministru sau nu știu unde. După depunerea jurământului din partea noului președintele ales, îmi restabilesc calitatea de membru a PSRM și revin, sper cu susținerea colegilor, în fruntea Partidului Socialiștilor”, a punctat Dodon.

Precizăm că, despre eventuala numire a lui Igor Dodon la funcția de premier a vorbit Renato Usatîi încă în perioada campaniei electorale. După ce s-au aflat rezultatele preliminare ale scrutinului prezidenția, existau voci care declarau că președintele în exercițiu ar urma să demisioneze până la învestirea Maiei Sandu, miza fiind interimatul Zinaidei Greceanîi și funcția de premier.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button