fbpx

PSRM + PCRM ≠ LOVE. Voronin vrea un proiect politic de stânga și își îndreaptă atenția spre partidul lui Chicu

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, susține că o eventuală fuzionare a formațiunii cu PSRM nu este de perspectivă. Politicianul afirmă că își dorește crearea unui nou proiect politic și că un partid cu care ar intenționa să discute în acest sens este PDCM-ul condus de fostul premier al Republicii Moldova, Ion Chicu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acum avem câteva proiecte cum să începem a lucra cu aceste partide, mă refer nu doar la PSRM”, a mai declarat Voronin, invitat la emisiunea „Puterea a patra” de la postul TV N4.

Voronin a făcut aceste declarații, chiar dacă, spune el, colaborarea cu PSRM, în interiorul fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din Parlament, este una pozitivă.

Este pozitivă și nu provoacă divergențe, însă nimic mai mult”, a precizat deputatul.

În Parlament noi reprezentăm alegătorii care ne-au delegat și aici noi suntem uniți cu socialiștii pe mai multe proiecte, dimensiuni sociale. În activitatea noastră comună în cadrul fracțiunii, cu socialiștii, nu avem probleme”, a mai spus acesta, menționând că socialiștii pot merge alături de proiectul pe care ar vrea să-l creeze, și nu împreună.

Fostul președinte al R. Moldova nu este mulțumit însă de faptul că PSRM l-a desemnat pe Nesterovschi candidat la Bălți, dar și l-a retras din cursa electorală, fără a-și consulta partenerii de bloc politic.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button