fbpx

Partidul Șor respinge afirmațiile Poliției: Guvernarea încearcă să compromită protestele

Partidul Șor „respinge categoric toate acuzațiile aduse de către reprezentanții Ministerului de Interne, precum că ar pune la cale destabilizări” la protestul anti-guvernamental de duminică, 23 octombrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Scopul nostru este ca protestele să nu iasă din cadrul legal, dar, în același timp, cerem tranșat forțelor de ordine să nu îngrădească în niciun fel dreptul fundamental, garantat de Constituție, la întruniri și libera exprimare.

În loc să vină cu insinuări, dezinformări și manipulări, reprezentanții MAI ar face bine să facă exact ceea pentru ce sunt plătiți din bani plătitorilor de taxe și impozite: să asigure ordinea publică și buna desfășurare a întrunirii de astăzi”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Totodată, organizatorii manifestației de astăzi declară că „peste 20 de mii de protestatari n-au fost lăsați să ajungă la protestele împotriva guvernării PAS”.

Amintim că Poliția a comunicat public duminică și sâmbătă privind unele încercări de destabilizare a ordinii publice în Chișinău, care ar fi puse la cale de către organizatorii protestului de astăzi al Partidului Șor.

Vezi și: video, foto | Indivizi cu comportament dubios și tineri care ar fi provocat polițiștii, depistați pe străzile capitalei

Poliția: Avem informații despre racolarea de persoane atletice pentru a crea tensiuni și provocări și blocarea unor drumuri

Articole asemănătoare

Back to top button