fbpx

„Iulie, august sau septembrie”. Liderul socialiștilor susține că practic s-ar fi înțeles cu Sandu când vor avea loc anticipatele„

Igor Dodon susține că în cadrul discuției între patru ochi cu Maia Sandu, după consultările care au avut loc în această săptămână, „practic a convenit” când vor avea loc anticipatele. Potrivit lui, ambii politicieni consideră că organizate scrutinului pe timp de pandemie nu este o idee tocmai bună.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dodon a ezitat să spună perioada exactă când ar putea avea loc alegerile. Totuși, el a numit trei luni, iulie, august sau septembrie, în care s-ar examina organizarea unui eventual scrutin.

Amintim că, joi, deputatul Vlad Bătrîncea declara în cadrul unui briefing că liderul PSRM și președinta au rămas pentru puțin timp în doi după ce deputații socialiști au ieșit de la consultări. Despre această situație vorbea anterior și deputatul platformei DA, Alexandru Slusari.

De menționat este faptul că magistrații de la Curtea Constituțională decid vineri dacă decretul de desemnare a lui Igor Grosu la funcția de premier, emis după consultările menționate, va fi suspendat sau nu. O solicitare în acest sens a fost înaintată de mai mulți deputați PSRM, inclusiv de Bătrîncea, care au contestat documentul.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button