fbpx

Prima declarație a lui Igor Grosu după desemnarea la funcția de premier: „Lucrăm la programul de guvernare”

Igor Grosu anunță că lucrează la programul de Guvernare și atrage în echipa sa „oameni de valoare”. Parlamentarul punctează că planurile sale referitor la conducerea Executivului se vor axa pe trei priorități majore.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lupta eficientă cu criza pandemică și economică, campania de vaccinare, revenirea la viață normală pentru toți cetățenii, curățarea rapidă de scheme și corupți a instituțiilor, agențiilor și întreprinderilor de stat și cu participare de stat și declanșarea alegerilor anticipate sun elementele pe care se pune accent în cadrul programului.

„Vă mulțumesc pentru felicitări, urări de bine și sugestii. Primesc desemnarea mea în calitate de premier drept o misiune grea, pe care o abordez cu toată seriozitatea. Dezideratul meu rămâne necesitatea de a curăța clasa politică și de a avea un Parlament responsabil și legitim care să dezvolte țara în interesul cetățenilor.

În perioada următoare, voi avea discuții cu fracțiunile parlamentare, precum și în Consiliul Politic Național al PAS pentru a vedea care sunt modalitățile de a ajunge la acest deziderat.

Totodată, în calitate de candidat pentru funcția de prim-ministru, am început procesul de atragere a oamenilor de valoare în echipa guvernamentală și lucrăm la programul de guvernare”, afirmă Grosu.

Precizăm că, Maia Sandu l-a înaintat pe actualul lider al PAS pentru funcție după ce Mariana Durleșteanu a renunțat să candideze la șefia Executivului. Socialiștii afirmă că fost ambasadoare a fost supusă presiunilor, au contestat decretul șefei statului la Curtea Constituțională și urmează să prezinte în cadrul ședinței Legislativului un nou candidat al majorității.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button