fbpx

Dodon și Sandu au avut discuții între patru ochi în timpul consultărilor de la Președinție. „Dar care e problema, că domnul Slusari nu era”

Igor Dodon și Maia Sandu au avut discuții între patru ochi în timpul consultărilor care au avut loc în această săptămână la Președinție. Cel puțin așa declară deputatul socialist Vlad Bătrîncea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unui briefing susținu joi la Parlament. Acesta a menționat că între PSRM și PAS trebuie dialog, iar cei doi sunt lideri ai celor mai importante formațiuni.

„Ei trebuie să aibă acest dialog. Ei uneori pot găsi soluții mai rapid, decât noi, grupul de negocieri.
Ceea ce știu eu este că ei s-au întâlnit o dată, la Președinție. După ce noi am ieșit, ei au mai discutat
ceva. Dar care e problema, că domnul Slusari nu era la această întrevedere”, a punctat Batrîncea, referindu-se la faptul că deputatul platformei DA a fost cel care a făcut primul publică informația despre întrevedere.

Amintim că fracțiunile parlamentare au fost chemate în această săptămână la discuții la Președinție, apo Maia Sandu l-a desemnat drept candidat la funcția de premier pe actualul lider al PAS, Igor Grosu.

De menționat este faptul că magistrații de la Curtea Constituțională vor decide vineri dacă decretul menționat va fi suspendat sau nu. O solicitare în acest sens a fost înaintată de mai mulți deputați PSRM, inclusiv de Bătrîncea, care au contestat documentul.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button