fbpx

foto, video | Susținătorii Partidului ȘOR protestează împotriva reținerii Marinei Tauber și a Reghinei Apostolova: Sunt niște doamne onorabile

Zeci de susținători ai Partidului ȘOR s-au adunat în fața Centrului Național Anticorupție pentru a protesta împotriva reținerii Marinei Tauber și a Reghinei Apostolova. Oamenii scandează „Libertate”, „Jos dictatura” și „Rușine”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La protest a venit și candidatul Partidului ȘOR pentru funcția de primar al municipiului Orhei, Pavel Verejanu, care a declarat că știe foarte bine despre activitatea profesională a celor două deputate și spune că nu au existat motive întemeiate pentru reținerea lor.

Amintim că, ieri, deputații din Blocul ACUM și din PSRM, 56 de la număr, au votat retragerea imunității parlamentare a Marinei Tauber și a Reghinei Apostolova, deputate din partea Partidului ȘOR, după care acestea au fost reținute la Orhei.

Potrivit procurorului general interimar, Dumitru Robu, cele două membre ale Legislativului sunt suspectate de spălare de bani, tranzacții dubioase, corupție, folosindu-se de legislația națională și internațională.

Articole asemănătoare

Back to top button