fbpx

video | Momentul în care Marina Tauber este reținută de poliție: „Orheienii sunt revoltați”

După ce a rămas fără imunitatea de deputat, membra Partidului Șor, Marina Tauber, a fost reținută de poliție. Oamenii legii au întâmpinat-o pe aceasta în timp ce se afla în Orhei, deplasându-se cu o mașină.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fosta deputată susține că avea preconizată o ședință, iar că acțiunile au fost ilegale. La fel de indignați s-au arătat și locuitorii din Orhei, care au surprins momentul reținerii.

„Astăzi seară aveam preconizată o ședință cu orheienii, iar organele de drept ale lui Dodon, ca de obicei, au călcat oamenii în picioare pentru a-și face show-ul mascat. Ne-au stopat fără a avea dreptul. Orheienii sunt revoltați de acțiunile ilegale ale procurorilor și organelor de poliție”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, ieri, deputații din Blocul ACUM și din PSRM, 56 de la număr, au votat retragerea imunității parlamentare a Marinei Tauber și a Reghinei Apostolova, deputate din partea Partidului ȘOR.

Potrivit procurorului general interimar, Dumitru Robu, cele două membre ale Legislativului sunt suspectate de spălare de bani, tranzacții dubioase, corupție, folosindu-se de legislația națională și internațională.

Articole asemănătoare

Back to top button