fbpx

foto, video | Partidul Șor acuză că protestatarii din centrul capitalei sunt agresați fizic și verbal

Partidul Șor susține că protestatarii din fața Parlamentului și Președinției sunt agresați fizic și verbal. Acuzațiile vin în contextul în care Poliția a anunțat că aceștia manifestă un comportament neadecvat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În această dimineață, o protestatară a fost agresată fizic și verbal de către o femeie care trecea prin zonă. Aceasta a înjurat și bruscat o protestatară doar pentru faptul că aceasta din urmă a refuzat să fie filmată”, se arată într-o notă publicată de Partidul Șor.

Menționăm că marți, aproximativ la ora 10:00, o participantă la acțiunea de protest din centrul capitalei ar fi agresat o polițistă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, care se afla în serviciu la menținerea ordinii publice.

De asemenea, Partidul Șor susține că cei aproape o mie de oameni care protestează non-stop în fața Parlamentului au măturat și au adunat zeci de saci de gunoi. Declarația vine în contextul în care oamenii legii au anunțat că o bună parte dintre protestatari au un comportament neadecvat.

„Oamenii spun că vor face în fiecare zi curățenie și nu vor aștepta serviciile de salubrizare să strângă după ei”, se arată într-un comunicat emis de Partidul Șor.

Foto: Partidul Șor
Foto: Partidul Șor
Foto: Partidul Șor
Foto: Partidul Șor

Articole asemănătoare

Back to top button