fbpx

foto | Alte 100 de corturi, instalate de manifestanții Partidului Șor. Circulația transportului a fost sistată

În apropierea Președinției și Parlamentului au mai fost instalate 100 de corturi în care urmează să stea manifestanții Partidului Șor. Astfel, circulația transportului public a fost sistată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, în perimetrul străzilor Sfatul Țării și Maria Cebotari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Oamenii spun că „Orășelul Schimbării” va crește până când guvernanții vor respecta revendicările din rezoluția adoptată astăzi sau vor demisiona. Organizatorii protestelor au precizat că autoritățile au la dispoziție o săptămână, pentru a da un răspuns la revendicările din rezoluție”, precizează organizatorii.

Potrivit organizatorilor, în „Orășelul Schimbării” au fost instalate până acum aproximativ 350 de corturi. Partidul Șor a anunțat anterior că manifestațiile vor avea loc non-stop „până când guvernarea își va da demisia”.

Amintim că sutele de corturi se află în fața Parlamentului și Președinției încă de acum trei săptămâni, atunci când a fost organizată prima manifestație.

Foto: Partidul Șor

Foto: Partidul Șor

Citește și: A patra duminică de proteste în capitală. Sute de persoane s-au adunat în fața Președinției și Parlamentului

Articole asemănătoare

Back to top button