fbpx

foto | Organizatorii protestului de la Președinție au anunțat manifestații non-stop „până când guvernarea își va da demisia”

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a anunțat în timpul protestului de astăzi din fața Președinției că manifestațiile pașnice vor continua până când PAS și Maia Sandu nu vor pleca de la guvernare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ne-am adunat astăzi pentru a ne asuma viitorul acestei țări. Poporul, care i-a pus în funcții pe cei din PAS, are tot dreptul să le ceară socoteală. Bătaia de joc la care suntem supuși non-stop a luat sfârșit.

R. Moldova este în moarte clinică, iar cei care o vor resuscita sunt oamenii, care au venit astăzi aici. Moldova își va recăpăta demnitatea. Avem o singură condiție: Jos Maia Sandu!”, a declarat Dinu Țurcanu, care a moderat manifestația publică.

Potrivit reprezentantului Partidului Șor, R. Moldova este un stat capturat, iar actuala guvernare ar uram să fie trasă la răspundere pentru uzurparea puterii în stat.

Deschidem astăzi „Orașul Schimbării” în fața Președinției și Parlamentului”, a adăugat acesta, acuzând autoritățile că mai mulți manifestanți nu au putut ajunge la protestul din Chișinău după ce patroni ai firmelor de transport și proprietari de autobuze și microbuze au fost intimidați.

Articole asemănătoare

Back to top button