fbpx

Andrei Spînu, despre alegerile din Chișinău: „Ion Ceban nu mai trebuie să rămână în funcție”

„Actualul primar al Capitalei, Ion Ceban, nu mai trebuie să rămână în funcție pentru că servește o altă țară”. De această opinie este Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul emisiunii „Puncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei, Andrei Spînu a subliniat că PAS va depune toate eforturile pentru ca actualul edil al Capitalei să nu mai câștige un mandat la următoarele alegeri.

În ceea ce privește alegerile din Chișinău, problema e cum le câștigăm. E clar că actualul primar nu mai trebuie să rămână în funcție din mai multe motive, inclusiv că el mai probabil, servește o altă țară,” a declarat Andrei Spînu.

Întrebat dacă și-ar dori să devină primar al Capitalei, ministrul a răspuns: „Andrei Spînu nu vrea ca Ion Ceban să mai câștige un mandat”, a răspuns Spînu.

Totodată, ministrul a subliniat că soluția PAS pentru a lupta cu trădătorii de țară este să rămână consolidați.

Cred că toată lumea înțelege cine sunt oponenții noștri. O parte dintre aceștia a fugit din țară, alții de pe aici încearcă să cumpere democrația și protestele. E clar că bandiții și hoții vor să revină la putere. Soluția noastră e să rămânem consolidați. Mi-e teamă să mă gândesc ce ar fi dacă la putere ar veni unii trădători de țară. Ei ar trăda țara fără scrupule și am avea un guvern-marionetă al unui regim care poartă război în Ucraina”, a mai declarat Andrei Spînu.

Articole asemănătoare

Back to top button