fbpx

video | Octavian Țîcu și-a declarat susținerea pentru Maia Sandu în turul doi al prezidențialelor: Aici e vorba de debarcarea lui Dodon

Liderul Partidului Unității Naționale (PUN) și unul dintre candidații la alegerile prezidențiale din primul tur, Octavian Țîcu, susține că s-a întâlnit cu Maia Sandu, candidată care a acces, alături de Igor Dodon, în cel de-al doilea tur de scrutin. Cei doi politicieni au stabilit principiile de colaborare în privința acțiunilor ce urmează în această campanie până pe 15 noiembrie, data scrutinului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Țîcu a anunțat că la întâlnirea cu Maia Sandu și-a declarat susținerea pentru lidera PAS, deși aceasta nu împarte idealul Unirii.

Sigur, nici Maia Sandu, nici Igor Dodon nu reprezintă idealul reîntregirii pentru noi, cei convinși de acest lucru, dar avem de ales între un adversar declarat al unionismului și al României, cum este Igor Dodon, și un partener de dialog cu care putem discuta reîntregirea pe nume Maia Sandu”, a declarat Octavian Țîcu.

Totodată, acesta a subliniat că în această situație nu este neapărat vorba despre Maia Sandu sau PAS, ci despre „debarcarea lui Dodon”.

De asemenea, politicianul susține că a transmis un mesaj echipelor locale PUN în care îndeamnă conlucrarea cu echipele PAS și ale altor partide care s-au antrenat în procesul de convingere a cetățenilor Republicii Moldova în favoarea susținerii Maiei Sandu.

 

Precizăm că Octavian Țîcu este cel de-al cincilea candidat la prezidențiale care-și declară susținerea în turul doi al scrutinului pentru Maia Sandu. Anterior, și-au anunțat sprijinul pentru candidata PAS, Tudor DeliuAndrei Năstase și Dorin Chirtoacă.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button