fbpx

video | Andrei Năstase și-a anunțat sprijinul pentru Maia Sandu în turul doi. Prima reacția a liderului Platformei DA după anunțarea rezultatelor alegerilor

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr și-a declarat sprijinul pentru candidata Maia Sandu în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. „Sprijinul nostru sincer este necondițional și conform interesului național, pe care-l îmbrățișăm”, a spus Andrei Năstase în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul partidului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ne așteptăm astfel ca viitorul președinte să corespundă exigențelor cetățenilor Republicii Moldova cu viziuni europene, dar și pentru larga diaspora pe care o avem în străinătate”, a declarat acesta, mulțumind tuturor funcționarilor electorali pentru efortul depus în alegeri.

Totodată, Andrei Năstase afirmă că se va dedica activității de partid și pe sporirea performanței fracțiunii parlamentare a Platformei DA.

Amintim că primul tur al alegerilor prezidențiale a fost câștigat de Maia Sandu (36,16%). Lidera PAS urmează să se dueleze cu Igor Dodon (32,61%) în turul doi de scrutin.

Andrei Năstase a acumulat 3,26% din voturi.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button