fbpx

video | Andrei Năstase și-a anunțat sprijinul pentru Maia Sandu în turul doi. Prima reacția a liderului Platformei DA după anunțarea rezultatelor alegerilor

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr și-a declarat sprijinul pentru candidata Maia Sandu în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. „Sprijinul nostru sincer este necondițional și conform interesului național, pe care-l îmbrățișăm”, a spus Andrei Năstase în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul partidului.

Ne așteptăm astfel ca viitorul președinte să corespundă exigențelor cetățenilor Republicii Moldova cu viziuni europene, dar și pentru larga diaspora pe care o avem în străinătate”, a declarat acesta, mulțumind tuturor funcționarilor electorali pentru efortul depus în alegeri.

Totodată, Andrei Năstase afirmă că se va dedica activității de partid și pe sporirea performanței fracțiunii parlamentare a Platformei DA.

Amintim că primul tur al alegerilor prezidențiale a fost câștigat de Maia Sandu (36,16%). Lidera PAS urmează să se dueleze cu Igor Dodon (32,61%) în turul doi de scrutin.

Andrei Năstase a acumulat 3,26% din voturi.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button