fbpx

„Vă doresc binecuvântarea Domnului și succes”. Patriarhul Kirill a felicitat-o pe Maia Sandu, după victoria la prezidențiale

Patriarhul Moscovei şi a Întregii Rusii, Kirill, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru rezultatul (57,75%) obținut în turul doi de scrutin prezidențial. Pe site-ul Mitropoliei ruse a apărut un mesaj în care se spune că îi dorește binecuvântarea Domnului și succes în viitoarea slujire către poporul moldovenesc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mult stimată Maia Grigorievna, vă felicit pentru victoria dumneavoastră la alegerile prezidențiale din Republica Moldova și îmi exprim speranța pentru o interacțiune constructivă între autoritățile seculare și Biserica Ortodoxă din Republica Moldova.

Sunt convins că această cooperare poate aduce o contribuție semnificativă la crearea unei societăți puternice din punct de vedere spiritual și sănătoase din punct de vedere moral, la stabilirea păcii și armoniei între oameni, precum și la educația patriotică a locuitorilor Republicii.

Vă doresc binecuvântarea Domnului și succes în viitoarea dumneavoastră slujire către poporul moldovenesc”, menționează Patriarhul rus Kirill.

Foto: captură de ecran

Candidata pro-europeană a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a câştigat al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, cu 57,75% din voturi, faţă de 42,25% obţinute de candidatul independent susținut de socialiști – Igor Dodon.

De asemenea, președintele României, Klaus Iohannis, a felicitat-o primul pe Maia Sandu, Putin i-a trimis o telegramă, iar Zelenski a sunat-o și a invitat-o la Kiev.Totodată, și Statele Unite ale Americii i-au trimis un mesaj de felicitare candidatei PAS.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button