fbpx

Reacția staff-ului lui Dodon, după ce candidatului a fost denunțat penal: Președintele însuși îi va da în judecată pentru falsuri și minciuni

Staff-ul electoral al lui Igor Dodon a venit cu o reacție după ce deputatul Sergiu Litvinenco a depus un denunț penal pe numele candidatului la prezidențiale Igor Dodon. Potrivit reprezentantului PAS, actualul șef al statului s-ar face vinovat de falsificarea de rapoarte financiare și utilizarea resurselor administrative în campania prezidențială.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vezi și: video | Scandalul de la tipografia Universul. Polițiștii au numărat, de față cu câțiva deputați, ziarele electorale ale Igor Dodon

Mai exact, deputatul i-a cerut procurorului general, Alexandr Stoianoglo, investigarea și tragerea la răspundere penală a lui Igor Dodon pentru comiterea a două fapte prevăzute în articolul 181/3 din Codul Penal: falsificarea rapoartelor rapoartelor privind finanţarea campaniilor electorale și utilizarea de resurse administrative în campaniile electorale.

Liderii PAS, cei care strigau despre fake-news, iată că devin campioni la falsuri și fake-news în această campanie. Considerăm că ar trebui să le fie rușine pentru lipsa lor de etică politică și de minim bun simț. Președintele însuși îi va da în judecată pe cei care își permit asemenea falsuri și minciuni ordinare”, ne-a comunicat Ludmila Muntean, purtătoarea de cuvânt a candidatului Igor Dodon.

Citește și: video | Echipa lui Dodon contraatacă pe subiectul ziarelor electorale: Se plânge la CEC și organelor de drept pentru „huliganism”

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button