fbpx

foto | Coloane de mașini pe podul de la Rezina. Alegătorii ar sta încă în rând ca să ajungă la secțiile de votare

Coloane de mașini au fost observate în această seară pe podul care leagă orașele Rîbnița și Rezina. Internauții presupun că alegătorii din stânga Nistrului se deplasează spre secțiile de votare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Precizăm că, pe parcursul zile, situația la cele 42 de secții deschise pentru cetățenii din Transnistria a fost tensionată. Dimineața mai mulți activiști au blocat traseele de la Fârlădeni și Varnița, fiind necesară intervenția oamenilor legii pentru a soluționa problema.

La fel, la Varnița, în cadrul unei altercații verbale, un individ ar fi stropit cu gaz lacrimogen un manifestant. Ca urmare, acesta a fost reținut de oamenii legii.

Mai mult, Promo-Lex a anunțat că observatorii au constatat faptul că persoanele din stânga Nistrului ar fi plătite pentru a vota. Potrivit lor, sumele ar varia între 100 și 400 de ruble.

Ulterior, oamenii legii au anunțat că se investighează mai multe cazuri de transportare organizată a alegătorilor. Totodată, Marin Maxian, șeful adjunct al IGP, a confirma că se investighează cinci presupuse situații de corupere a votanților.

Foto: Tatiana Anghelinici via Facebook

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button