fbpx

video | Tensiuni la Varnița! Mai mulți veterani ar bloca accesul persoanelor care vin să voteze. O persoană, stropită cu spray lacrimogen

La secția de votare de la Varnița au loc tensiuni. Mai mulți veterani ar bloca accesul persoanelor care vin să voteze din Transnitria.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful adjunct al IGP, Marin Maxian a anunțat în cadrul unui briefing că ambele cazuri au fost înregistrate de Poliție. Potrivit lui, cu protestatarii se discută, astfel încât aceștia să nu limiteze dreptul la vot al altor persoane.

Totodată, o persoană ar fi folosit spray lacrimogen după ce ar fi ar fi intrat în altercație verbală cu manifestanții. Maxian a anunțat că aceasta a fost identificată și reținută. Conflictul ar fi survenit după ce individul ar fi intrat în altercație verbală cu manifestanții.

În același timp, conform imaginilor apărute în presă, la Varnița s-au format cozi. Votanții stau în rând pentru a intra în secțiile de votare și a-și exprima opțiunea electorală. Pe de altă parte, unii protestatari afirmă că nu își doresc ca persoanele venite din stânga Nistrului să răspândească virusul COVID-19 în localitate.

 

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button