fbpx

Alaiba, după ce Plahotniuc a anunțat că se relansează în politică: „Îl așteptăm acasă din toate colțurile lumii”

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, a venit cu o reacție, după ce fostul lider al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a anunțat că se relansează în politica moldovenească. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
„Văleu. A apărut și Plahotniuc peste nici patru ani de liniște. Te-ai gândi că a avut atâta timp liber să învețe ceva, dar așa și nu s-a învățat să vorbească la cameră. Tot cu interviuri scrise îi dă. Vă dați seama cât de mare le e agonia de au recurs la alianța Skype. Plaha cică iar revine în politică. Daca număr corect, va fi a patra lui revenire în politică. Și din rău în mai rău Pe toți îi așteptăm, din toate colțurile lumii”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.
Amintim că vineri, 28 octombrie, Vlad Plahotniuc a anunțat prin intermediul unui interviu că revine în politica moldovenească. Anunțul a fost făcut la două zile după ce SUA l-a inclus într-o listă de sancțiuni pentru acțiuni de corupție și interferență în alegeri.

Menționăm că lui Vlad Plahotniuc îi sunt incriminate trei capete de acuzare în dosarul denumit generic „Frauda Bancară”: crearea și conducerea unei organizații criminale, escrocherie săvârșită în proporţii deosebit de mari și spălarea banilor săvârşită de o organizaţie criminală, în proporţii deosebit de mari. Fostul președinte al PDM, Vlad Plahotniuc, a fugit din Republica Moldova în iunie 2019.

Articole asemănătoare

Back to top button