fbpx

Acuzații reciproce între Dumbrăveanu și Chirtoacă. Ce nu au împărțit politicienii?

Viorica Dumbrăveanu, secretara generală a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) și liberalul Dorin Chirtoacă, care va candida pe listele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se acuză reciproc că ar face jocurile altor formațiuni. Declarații în acest sens au fost făcute de politicieni în studioul TV8, ei făcând referire la ex-liderul democrat Vlad Plahotniuc și Partidul Socialiștilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bunăoară, fostul primar al capitalei l-a acuzat pe fondatorul PDCM, ex-premierul Ion Chicu, că partidul lui ar face jocurile socialiștilor. „Ei nu fac nimic altceva decât figurație pe centru-dreapta pentru a rupe voturi. Se știe foarte bine că mafia rămâne împreună”, a declarat Chirtoacă.

La rândul său, Dumbrăveanu a afirmat că demisia Guvernului Chicu ar fi o urmare a formării majorității dintre PSRM și Partidul ȘOR în Legislativ. În același timp, ea i-a amintit liberalului că „PL a fost într-o coaliție cu PDM” și „a pactizat cu Plahotniuc când a avut ocazia”.

Cele două formațiuni au depus actele la CEC pentru a se înscrie la alegeri. De menționat este acestea nu sunt înregistrate încă în cursa electorală.

Articole asemănătoare

Back to top button