fbpx

foto, video | Ziua mergea, iar noaptea dormea în case părăsite sau în păduri. Andrei Plugaru a ajuns pe jos și fără bani pe vulcanul Etna

Moldoveanul Andrei Plugaru și-a încheiat călătoria prin Italia. Tânărul a pornit  la începutul lunii septembrie din Treviso spre Sicilia și a ajuns ieri pe vulcanul Etna.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aventura lui Andrei a durat 92 de zile. Conaționalul ne-a mărturisit că a simțit oboseală, fericire, dar în același timp și tristețe. Chiar și așa, el planifică următoarea călătorie pentru anul viitor, dar de această dată va cutreiera Moldova în lung și în lat.

Andrei a parcurs pe jos 1966 de kilometri. Atunci când a pornit la drum, acesta și-a luat strictul necesar, iar mai apoi, oamenii buni pe care i-a întâlnit în cale l-au ajutat, i-au oferit mâncare și i-au permis să doarmă la ei. Totuși, cele mai multe nopți moldoveanul le-a petrecut sub cerul liber, în pădure sau în case părăsite. Chiar dacă a întâlnit multă lume binevoitoare, atunci când proviziile erau pe sfârșite, iar foamea și oboseala prea puternice, Andrei își alegea unele produse alimentare bune pe care oamenii le aruncau.

Unicul transport pe care l-a folosit moldoveanul a fost o navă maritimă, astfel încât să poată ajunge din Reggio di Calabria pe insula Sicilia. Totuși, acesta a găsit o modalitate de a traversa acei trei kilometri fără a plăti.

Ajuns lângă craterul principal, Andrei era deja așteptat de un grup de instagrammeri moldoveni care au mers în Sicilia special ca să îl întâlnească. Aceștia au adus cu ei baloane în nuanțele tricolorului și un trofeu, dar și au dat o petrecere pe cinste, așa cum doar moldovenii știu, pentru a sărbători finalizarea călătoriei conaționalului.

Anterior, Andrei Plugaru declara pentru ZUGO că inițial nu era încrezut că e posibil, dar acum s-a convins. Când aventura lui a luat sfârșit, nu ne rămâne decât să îi dorim multă sănătate și entuziasm pentru a realiza călătoria planificată în Moldova.

Citește și: video | De la Treviso în Sicilia pe jos: Un moldovean vrea să descopere Italia fără bani

foto | A parcurs 999 de kilometri prin Italia fără bani și mâncare. Moldoveanul care a pornit pe jos spre Sicilia a ajuns la Roma

foto, video | A mers 1293 de kilometri pe jos prin Italia și a dormit în păduri. Moldoveanul care s-a pornit spre vulcanul Etna a ajuns la Napoli

foto, video | Mai are puțin și își va realiza visul! Moldoveanul care a pornit pe jos spre Etna a parcurs 1790 de kilometri și a ajuns în Sicilia

Articole asemănătoare

Back to top button