fbpx

video | De la Treviso în Sicilia pe jos: Un moldovean vrea să descopere Italia fără bani

Un moldovean vrea să ajungă de la Treviso până în Sicilia pe jos. Tânărul spune că ideea s-a născut doi ani în urmă, dar abia acum a decis să îi ofere viață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Andrei Plugaru a mărturist pentru ZUGO că inițial voia să ajungă pe jos de la nordul până la sudul Moldovei. Între timp, a plecat la muncă în Italia și a amânat călătoria prin țara noastră, dar nu a renunțat definitiv la idee.

Pe 2 septembrie Andrei și-a adunat rucsacul, a luat cu el mai tot ce crede că îi va prinde bine și a pornit spre Padova. Acesta a parcurs pe jos aproape 60 de kilometri și a ajuns la destinație seara târziu. Actualmente, tânărul se află în drum spre următorul punct de reper, localitatea italiană Lago di Garda.

„Cred că peste 4 zile voi fi la Lago di Garda, după care Brescia, Milano, Pisa, Florența, Roma, Napoli și deja spre Sicilia”, ne-a spus Andrei.

Moldoveanul planifică să ajungă la Vulcanul Etna în 2-3 luni. În afară de vloggul pe care îl face și aventura pe care o are, acesta este pasionat de programare și sport.

Articole asemănătoare

Back to top button