fbpx

foto, video | Mai are puțin și își va realiza visul! Moldoveanul care a pornit pe jos spre Etna a parcurs 1790 de kilometri și a ajuns în Sicilia

Andrei Plugaru, tânărul moldovean care a pornit să descopere Italia pe jos, a ajuns în Sicilia. În scurt timp acesta va vedea vulcanul Etna, punctul final al călătoriei sale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Andrei a început călătoria pe 2 septembrie. Acesta a pornit din orașul Treviso și a cutreierat mai multe localități, vizitând cele mai cunoscute orașe. El a trecut pe la Roma, Pisa, Napoli, Padova, dar și prin alte localități. Cei care îi urmăresc canalul de Youtube și pagina de Instagram știu că tânărul a dormit prin păduri, case părăsite, dar și a întâlnit multă lume bună în drumul său.

Atât conaționalii noștri, cât și italienii, dar și oamenii de alte etnii, l-au primit pe Andrei să doarmă, l-au hrănit și i-au dat chiar și merinde cu el. Chiar și așa, foamea și oboseala au fost uneori mult prea puternice, iar tânărul a ales și a mâncat câte ceva din produsele încă bune, dar aruncate.

Unicul transport pe care l-a folosit Andrei a fost o navă maritimă, astfel încât să poată ajunge din Reggio di Calabria pe insulă. Totuși, acesta a găsit o modalitate de a traversa acei trei kilometri fără a plăti.

Protagonistul a mărturisit pentru ZUGO că se simte bine și că în aproximativ o săptămână își va vedea visul realizat și va ajunge la vulcanul Etna. Până acolo mai are de mers 170 de kilometri. Înapoi tânărul se va întoarce cu trenul sau cu avionul la Treviso, iar biletul i-a fost promis de familie, care își face griji pentru el.

ZUGO va urmări și în continuare atent călătoria lui Andrei și îi dorește mult succes, drum ușor și nici un reprezentant al mafiei în cale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

😌🚶‍♂️

O postare distribuită de Andrei Plugaru (@andreiplugaru19) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🛶😌

O postare distribuită de Andrei Plugaru (@andreiplugaru19) pe

Citește și: foto, video | A mers 1293 de kilometri pe jos prin Italia și a dormit în păduri. Moldoveanul care s-a pornit spre vulcanul Etna a ajuns la Napoli

foto | A parcurs 999 de kilometri prin Italia fără bani și mâncare. Moldoveanul care a pornit pe jos spre Sicilia a ajuns la Roma

video | De la Treviso în Sicilia pe jos: Un moldovean vrea să descopere Italia fără bani

Articole asemănătoare

Back to top button