fbpx

foto, video | A mers 1293 de kilometri pe jos prin Italia și a dormit în păduri. Moldoveanul care s-a pornit spre vulcanul Etna a ajuns la Napoli

Andrei Plugaru, moldoveanul care a pornit din Treviso în Sicilia pe jos, a ajuns la Napoli. Acesta a parcurs deja 1293 de kilometri și mai are puțin până va ajunge la destinație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânărul și-a început călătoria pe 2 septembrie. Acesta spune că într-o lună va fi lângă vulcanul Etna și că se simte bine. Totuși, cei care îl urmăresc pe Instagram știu că acesta a dormit de mai multe ori în pădure și că are mici probleme cu picioarele.

Andrei a mărturisit pentru ZUGO că a pornit la drum fără bani și cu puține provizii. Oamenii buni pe care îi întâlnește îl ajută, îi cumpără câte ceva din produse alimentare, îi oferă loc unde să doarmă și îi dau sfaturi.

Am fost curioși să aflăm de la protagonistul acestui articol dacă nu a dat ochii cu mafia. El ne-a mărturisit că nu și speră să nu întâlnească vreun reprezentant, iar multă lume îi recomandă să fie atent în această regiune. Potrivit lui, în mai mult de o lună, poliția l-a oprit o singură dată pentru a-i verifica actele.

Andrei mai are de mers peste 700 de kilometri până la Etna. Tânărul moldovean estimează că va fi la destinație aproximativ într-o lună, iar nouă nu ne rămâne decât să îl urmărim, dorindu-i drum ușor, fără primejdii, animale sălbatice și mafie în cale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ciao! Încă nu am reușit să văd tot centrul istoric, dar deja îmi place orașul #Napoli !

O postare distribuită de Andrei Plugaru (@andreiplugaru19) pe

Citește și: video | De la Treviso în Sicilia pe jos: Un moldovean vrea să descopere Italia fără bani

foto | A parcurs 999 de kilometri prin Italia fără bani și mâncare. Moldoveanul care a pornit pe jos spre Sicilia a ajuns la Roma

Articole asemănătoare

Back to top button